تبلیغات
محمود زردشت یزدی Mahmoud Zardosht Yazdi - 20 توصیه برای خوشمزه ترشدن غذاها

توانا بود هر که دانا بود - یاد بگیریم و عمل کنیم و به دیگران معلومات خود را انتقال دهیم .

20 توصیه برای خوشمزه ترشدن غذاها

تاریخ:یکشنبه 1 اردیبهشت 1392-05:42 ب.ظ

20 توصیه برای خوشمزه ترشدن غذاها




9 توصیه برای خوش‌طعم كردن گوشت

1. برای طعم دار كردن گوشت، اول از همه باید بدانید كه گوشت را می‌خواهید كبابی كنید یا خورشتی یا استیك!

2. بهتر است گوشت قرمزی را كه می‌خواهید كباب كنید، از 3 ساعت قبل در كیوی رنده شده، نمك، فلفل قرمز، كمی سس مایونز یا ماست و كره بخوابانید.

3. گوشت مرغ كبابی را باید یك روز قبل در مخلوطی از آب‌لیمو، فلفل دلمه‌ای، روغن زیتون، فلفل سیاه، زعفران و نمك قرار دهید.

4. برای بهتر پختن و طعم گرفتن گوشت قرمز كبابی پیش از طعم دار كردن، بافت آن را با پشت چاقو كمی باز و نرم كنید.

5. تركیبی از زعفران، نمك، فلفل سیاه و سركه از بهترین طعم‌دهنده‌ها به گوشت ماهی است.


6. اگر می‌خواهید گوشت قرمز یا مرغ را بپزید، بهتر است پیش از این كار، آن را با پیاز، فلفل سیاه و كمی زردچوبه خوب سرخ كنید و بعد آن را بپزید. با این كار، هم گوشت طعم بهتری پیدا می‌كند و هم از نظر ظاهری بافتش را از دست نمی‌دهد.

7. ساقه كرفس و فلفل دلمه‌ای عطر بسیار خوبی به مرغ پخته می‌دهند.

8. می‌توانید برای بهتر شدن عطر و طعم گوشت استیكی، آن را از روز قبل در مخلوطی از سركه، روغن كنجد، نمك، فلفل قرمز، فلفل‌دلمه‌ای و برگ كرفس خام و حتی كمی آب گوجه‌فرنگی بخوابانید.

9. حواستان باشد كه گوشت قرمز را با آب سرد و مرغ را با آب گرم بپزید تا طعم بهتری پیدا كنند. برای پختن هر یك عدد مرغ كامل، یك لیوان آب كافی است و شما با افزودن آب بیشتر، فقط طعم مرغ را از بین خواهید برد!



6 توصیه برای خوش‌طعم كردن سبزی‌ها

1. بهتر است برخی از سبزی‌ها مانند هویج، گل‌كلم، پیاز و گوجه‌فرنگی را اصلاً نپزید. چون این سبزی‌ها به صورت خام خوشمزه‌تر هستند. شما می‌توانید آن‌ها را قطعه‌قطعه و با كمی آب‌لیمو طعم دار كنید و كنار ظرف غذایتان بچینید. اگر سفت و سختی هویج برای شما یا كودكتان قابل تحمل نیست، می‌توانید آن را رنده كنید تا خوردنش آسان‌تر شود.

2. هیچ طعم‌دهنده‌ای مانند پودر سیر، فلفل سیاه و مقدار بسیار كمی نمك نمی‌تواند سبزی‌های شما را خوش‌طعم كند. افزودن كمی كره، روغن زیتون یا روغن كنجد به سبزی‌های پخته هم می‌تواند طعم فوق‌العاده‌ای به آن‌ها ببخشد.

3. هرگز به سبزی‌هایی كه قرار است پخته شوند، آب‌لیمو یا سركه اضافه نكنید. این كار باعث تلخ و بدبو شدن آن‌ها می‌شود. شما می‌توانید آب‌لیمو و سركه را بعد از پخت به سبزی‌ها اضافه كنید.

برای اینكه ویتامین‌ها، شكل و بافت سبزی‌ها از دست نروند و بی‌طعم نشوند، بهتر است به جای آب پز كردن یا جوشاندن آن‌ها، از روش بخارپز استفاده كنید.

4. ذرت، نخودفرنگی، باقلا و لوبیا سبز را بلافاصله بعد از پخت از داخل ظرف خارج كنید تا پوست رویی آن‌ها جدا نشود و ظاهر زشتی پیدا نكنند. در ضمن، افزودن كمی كره، نمك و آویشن می‌تواند طعم این سبزی‌ها را بسیار مطلوب‌تر كند.

5. اضافه كردن كمی نمك، گردوی آسیاب شده، كره و پونه خشك به سیب‌زمینی پخته‌شده، طعم فوق‌العاده جدیدی را به این خوراكی مفید می‌دهد.

6. پختن ساقه كرفس، كنگر و بروكلی با آب مرغ یا آب گوشت باعث خوش‌طعم شدن این سبزی‌ها می‌شود. البته به شرطی كه زیاد حرارت نبینند و بعد از پخت هم كمی سركه بالزامیك به آن‌ها اضافه شود!


5 توصیه برای خوش‌طعم كردن برنج

1. اگر می‌خواهید برنج آبكش سفید درست كنید، بهتر است داخل آب در حال جوش برنجتان چند عدد دانه هل یا یك چوب دارچین بیندازید. این طوری هم برنجتان خوش‌طعم می‌شود و هم رنگ نمی‌گیرد.

2. بهتر است به جای اضافه كردن رب به لوبیاپلو یا سایر پلوهایی كه به رب نیاز دارند، از گوجه‌فرنگی رنده شده یا آب آن استفاده كنید.

3. همیشه اضافه كردن روغن زیتون، روغن كنجد و كره به برنج می‌تواند طعم بهتری به آن بدهد.

4. اگر می‌خواهید ته‌چین درست كنید، داخل برنج در حال جوش كمی زردچوبه بریزید و پس از آبكش كردن، به برنجتان زعفران بزنید. با این روش هم طعم زعفران حفظ می‌شود و هم رنگ برنج زردتر خواهد بود.

5. اگر عادت دارید برنج میهمانی را از یكی، دو روز قبل خیس كنید، حتماً داخل آب آن چند عدد دانه هل، برگ بو، برگ پونه یا برگ نعناع تازه بریزید تا برنج خوش‌طعم‌تری را جلوی میهمان‌های‌تان بگذارید.




نظرات() 
irariegler.jimdo.com
سه شنبه 24 مرداد 1396 11:20 ق.ظ
It is perfect time to make some plans for the future and it's time to be happy.
I've read this post and if I could I want to suggest you few interesting things or advice.

Perhaps you could write next articles referring to this
article. I want to read more things about it!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر









در این وبلاگ
در كل اینترنت
====== ===== ======= ===== =====



در این وبلاگ
در كل اینترنت
-----------