تبلیغات
محمود زردشت یزدی Mahmoud Zardosht Yazdi - طرز تهیه آش انار

توانا بود هر که دانا بود - یاد بگیریم و عمل کنیم و به دیگران معلومات خود را انتقال دهیم .

طرز تهیه آش انار

تاریخ:شنبه 21 اردیبهشت 1392-11:40 ق.ظ

آش انار


مواد لازم برای کوفته ریزه (قلقلی):

پیاز رنده شده .......... 1 عدد

گوشت چرخ کرده ...... 250 گرم

زردچوبه .................. ½ قاشق چایخوری

روغن زیتون ..............  1-2 قاشق غذاخوری (و یا روغن مایع)

نمک و فلفل به میزان لازم

مواد لازم برای آش انار:

پیاز ریز خرد شده ............... 2 عدد بزرگ

روغن زیتون ...................... 2 قاشق غذاخوری (و یا روغن مایع)

زردچوبه و پودر کاری ............ هرکدام ½ قاشق چایخوری

لپه و برنج ........................ هرکدام 1 پیمانه (برنج دانه ریز بهتر است)

سبزی آش (اسفناج، تره، جعفری، گشنیز و نعناع) و برگ چغندر ..... 1 کیلوگرم (شسته و درشت خرد شده)

آب انار ............................ 4 تا 5 لیوان (بهتر است ترش باشد)

رب انار ............................ 1 قاشق غذاخوری

لبوی خرد شده .................. 1 پیمانه

گردوی خرد شده ............... ½ پیمانه

سماق ............................ 2 قاشق غذاخوری سرپر

گلپر ................................ 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل ...................... به میزان لازم

نعناع داغ، دانه انار و گلپر .......  جهت تزیین

 

طرز تهیه آش انار:

1- پیاز رنده شده را با همراه با گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و قلقلی های ریزی تهیه کرده و در یخچال قرار دهید.

2- در قابلمه ی نسبتا" بزرگی 2 عدد پیاز بزرگ را ریز خرد کره و با روغن زیتون تفت داده، زردچوبه و پودر کاری افزوده و تفت دهید تا بوی ادویه ها به مشام برسد.سپس لپه را افزوده و کمی تفت دهید. 1 پیمانه آب ریخته تا لپه ها کمی بپزند. برنج را با آب گرم خیسانده و با دست دانه ها را له کنید. سپس به مخلوط افزوده و 3 لیوان دیگر آب بیفزایید.

3- قلقلی ها را در روغن سرخ کرده تا رنگ آن ها تغییر کرده و کمی پخته شوند و کناری قرار دهید، سبزی آش را همراه با برگ چغندر به مواد آش بیفزایید. قلقلی ها را اضافه کرده و 4 تا 5 لیوان آب انار بریزید. 1 قاشق غذاخوری نیز رب انار در صورت در دسترس بودن اضافه کنید.

4- سپس لبوی خرد شده (من از لبوی کنسروی استفاده کردم) و نصف پیمانه گردوی خرد شده راهم به مواد بیفزایید. 2 قاشق غذاخوری سرپر سماق به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و طعم آش را بچشید. ابتدا کمی حرارت را زیاد کنید پس از به جوش آمدن آش، حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا آش جا بیفتد. لحظات آخر 2 قاشق غذاخوری گلپر بریزید کمی که حرارت دید آش را از روی حرارت بردارید و میزان نمک و ادویه ها را بچشید.

5- 2 قاشق غذاخوری روغن را حرارت دهید تا گرم شود و 1 قاشق غذاخوری نعناع نرم کوبیده را اضافه کنید و تفت دهید. آش را در ظرف کشیده و با نعناع، انار و گلپر تزیین کنید.




نظرات() 
http://sophieclare.hatenablog.com/entry/2016/02/28/220701
سه شنبه 24 مرداد 1396 08:05 ق.ظ
Wow that was odd. I just wrote an extremely long comment but after
I clicked submit my comment didn't appear. Grrrr... well I'm not writing all that over again. Anyhow,
just wanted to say wonderful blog!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر









در این وبلاگ
در كل اینترنت
====== ===== ======= ===== =====



در این وبلاگ
در كل اینترنت
-----------