تبلیغات
محمود زردشت یزدی Mahmoud Zardosht Yazdi - طرز تهیه بستنی ایتالیایی

توانا بود هر که دانا بود - یاد بگیریم و عمل کنیم و به دیگران معلومات خود را انتقال دهیم .

طرز تهیه بستنی ایتالیایی

تاریخ:سه شنبه 1 مرداد 1392-04:14 ب.ظ

بستنی ایتالیایی  

مدت‌ آماده‌سازی‌ بستنی‌ ایتالیایی‌ حدود ۲۵دقیقه‌ است‌ و مدت‌ انجماد آن‌ چیزی‌ حدود شش‌ساعت‌ و نیم‌ است‌ شما می‌توانید بستنی‌ ایتالیایی‌ رادر رنگ‌ها و طعم‌های‌ مختلف‌ تهیه‌ كنید.

 

مواد لازم‌ :

پودر ژلاتین

یك‌ قاشق‌ چایخوری‌

شیر

یك‌ دوم‌ پیمانه

كره‌ بدون‌ نمك‌

60 گرم‌

وانیل‌ شكری

قاشق‌ چایخوری‌

آب

قاشق‌ غذاخوری‌

سفیده‌ تخم‌مرغ‌

عدد

پودر شكر

یك‌ دوم‌ پیمانه‌

شربت‌ قند

قاشق‌ غذاخوری‌

بیسكویت

120 گرم


طرز تهیه ‌:


ابتدا آب‌ را داخل‌ یك‌ كاسه‌ كوچك‌ بریزید و پودر ژلاتین‌ را روی‌ آن‌ بپاشید و اجازه‌ دهید تا ۲ الی‌ ۳دقیقه‌ بماند تا نرم‌ شود، پس‌ از آن‌ شیر، كره‌ و وانیل‌ را در قابلمه‌ای‌ مخلوط كرده‌ و روی‌ حرارت‌ ملایم‌ قراردهید، سپس‌ این‌ مواد را آرام‌ به‌ هم‌ زنید تا شیر گرم‌ و كره‌ در آن‌ آب‌ شود. آنگاه‌ قابلمه‌ را از روی‌ حرارت‌برداشته‌ و ژلاتین‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ كنید تا كاملا حل‌ شود، پس‌ از آن‌ بگذارید این‌ مایه‌ خنك‌ شود و چندبارهم‌ بزنید تا سفت‌ نشود.


پس‌ از این‌ مراحل‌ سفیده‌ها را در كاسه‌ بزرگی‌ با همزن‌ دستی‌ یا برقی‌ آن‌ قدر به‌ هم‌ بزنید تا كاملا سفت‌شود. سپس‌ پودر شكر را به‌ تدریج‌ به‌ سفیده‌ها اضافه‌ كنید و به‌ هم‌ بزنید تا زمانی‌ كه‌ رنگ‌ مایع‌تان‌ كاملا غلیظشود، در این‌ حین‌ آب‌لیمو را نیز به‌ آن‌ اضافه‌ كنید و به‌ مدت‌ ۳۰ثانیه‌ دیگر به‌ هم‌ بزنید. پس‌ از آن‌، مخلوط شیر را كه‌ خنك‌ شده‌ به‌ تدریج‌ به‌ مواد اضافه‌ كنید و آرام‌ مخلوط كنید.


در این‌ مرحله‌ مواد آماده‌ شده‌ را درون‌ دستگاه‌ بستنی‌ساز بریزید و در صورتی‌ كه‌ این‌ دستگاه‌ را در اختیارنداشته‌ باشید مواد را در ظرف‌ پلاستیكی‌ گودی‌ بریزید و آن‌ را در فریزر با درجه‌ بالا قرار دهید.


بعد از دو ساعت‌ مواد به‌ تدریج‌ سفت‌ می‌شود، در این‌ هنگام‌ آن‌ را از فریزر خارج‌ نمائید و با همزن‌ آن‌ قدربزنید تا نرم‌ و یكدست‌ شود. و پس‌ از آن‌ بیسكویت‌ خرد شده‌ را به‌ مواد اضافه‌ كنید.سپس‌ در ظرف‌ را محكم‌ ببندید و دوباره‌ آن‌ را داخل‌ فریزر با درجه‌ كم‌ بگذارید.

قبل‌ از مصرف‌ بستنی‌، آن‌ را در مایكروویو قرار دهید تا كمی‌ نرم‌ شود، برای‌ تزئین‌ می‌توانید از گیلاس‌ وویفر استفاده‌ نمایید.

 




نظرات() 
fieldsdlkrhezewa.jimdo.com
سه شنبه 24 مرداد 1396 12:31 ب.ظ
Hey! I know this is kinda off topic however I'd figured I'd ask.

Would you be interested in trading links or maybe guest authoring a blog post or vice-versa?
My site addresses a lot of the same topics as yours and I
believe we could greatly benefit from each other. If you are
interested feel free to send me an e-mail. I look forward to hearing from you!
Wonderful blog by the way!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر









در این وبلاگ
در كل اینترنت
====== ===== ======= ===== =====



در این وبلاگ
در كل اینترنت
-----------